Авто зі США в Україну

Номер оголошення 643640

Опис

Компанія Miami Cars займається постачанням автомобілів, мотоциклів, катерів та іншої техніки зі США в Україну. Доставка проводиться морським транспортом. Прямі договори з перевізниками США та морськими лініями дозволяють нам досить швидко виконувати свої зобов'язання перед клієнтами на максимально вигідних умовах.

1 серпня 2016 року набув чинності закон України про зниження акцизу на вживані автомобілі. Отже, покупці уживаних транспортних засобів можуть заощадити від 30% до 50% вартості, порівняно з українським ринком. Цифра варіюється в залежності від року випуску та літражу двигуна. Закон поширюється лише на автомобілі, випущені після 1 січня 2010 року.

Наша компанія займалася торгівлею транспортними засобами задовго до ухвалення нового закону про пільгове розмитнення. Свою діяльність з продажу авто ми розпочали ще у 2010 році, а пригоном машин із США почали займатися у 2017 році та продовжуємо розвиватися у цьому напрямку до сьогодні.

Сайт: https://miamicars.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Рупорт. Авто, мото оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Рупорт. Авто, мото оголошення України